Skip to main content

Open Zeka Resim Tanıma Web & API Sunucusu Açık Kaynak Kodlu Olarak Yayınlanacak

Open Zeka Resim Tanıma Web & API Sunucusunu, NVIDIA’nın Avrupa’da ilk defa düzenlediği GPU Teknoloji Konfereansında yapılacak sunumu müteakip açık kaynak kodlu olarak kullanıcılara sunacağız. Resmi dağıtımdan önce Open Zeka yazılımı hakkında ilk geri beslemeleri almak için bir tester ekibi oluşturmaya karar verdik. Tester ekibimize katılmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

https://goo.gl/forms/o585mmMBT41QCJeh1

Open Zeka Nedir?

Açık kaynak kodlu resim tanıma sunucu yazılımıdır. Open Zeka’nın web arayüzü olduğu gibi API arayüzü de mevcuttur. API arayüzü ile derin öğrenme algoritmalarının tanıma kabiliyetini uygulamalarınızda kullanarak eşsiz deneyimden faydalanabilirsiniz.

Donanım olarak ne gereklidir?

Open Zeka, CPU, GPU ve gömülü (Jetson TX1/Jetson TK1) sistemlerde çalışabilmektedir. GPU’lu makinelerde hızı muhteşemdir.

İnternete bağlanmak gerekli midir?

Open Zeka ile derin öğrenme algoritmaları kendi makinenizde çalışır. Dolayısıyla internet ihtiyacı olmadan kullanabilirsiniz.

Nerede kullanabilirim?

Drone, robot, otonom sistemlerde olduğu gibi görüntü tanıma ihtiyacı olan her uygulamada kullanabilirsiniz.

Ferhat Kurt

NVIDIA Deep Learning Institute Sertifikalı eğitmen.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

%d