Skip to main content

NVIDIA Jetson Nano Developer Kit

NVIDIA Jetson Nano Geliştirici Kiti, modern yapay zeka algoritmalarının çalıştırılabilmesi için gerekli olan hesaplama kabiliyetini eşsiz bir boyut, güç tüketimi ve fiyat ile ortaya koyuyor. Geliştiriciler, kendi kendine öğrenenler ve makerlar görüntü sınıflandırma, nesne tespiti, segmentasyon ve dil işleme gibi yapay zeka yazılım geliştirme ortamlarını ve modellerini artık çalıştırabilir.

Geliştirici kitine micro-USB üzerinden güç verilebilir ve kit GPIO’dan CSI’a kadar geniş bir I/O yelpazesi ile gelir. Bu sayede geliştiriciler, çeşitli yapay zeka uygulamalarını hayata geçirmek için kolay bir şşekilde çeşitli sensörler bağlayabilirler. Aynı zamanda 5 watt’lık tüketim ile inanılmaz bir enerji verimliliğine sahiptir.

Jetson Nano aynı zamanda derin öğrenme, görüntü işleme, GPU programlama, multimedya işleme ve daha fazlası için gerekli olan kart destek paketi (BSP), Linux İşletim Sistemi, NVIDIA CUDA®, cuDNN ve TensorRT™ yazılım kütüphanelerini içeren NVIDIA JetPack yazılımı tarafından desteklenmektedir. Hatta yazılıma kolayca formatlanabilir bir SD kart imajı kullanılarak da ulaşılabilir. Böylece hızlı ve kolay bir şekilde başlangıç yapılabilir.

Aynı JetPack SDK, bütün NVIDIA Jetson(™) ürün ailesinde kullanılmaktadır ve NVIDIA’nın dünyada öncü model eğitim ve model yerleştirme platform yazılımı tarafından tamamıyla desteklenmektedir. Bu kendini kanıtlamış yazılım bloğu karmaşıklığı ve geliştiricilerin harcadığı fazladan emeği en aza indirger.

Teknik Özellikler

GPUNVIDIA Maxwell™, 128 CUDA Çekirdeği
CPU4-core ARM A57 @ 1.43 GHz
Bellek4 GB 64 Bit LPDDR4 | 25.6 GB/s
DepolamamicroSD (kutu içeriğine dahil değildir)
Video4K @ 30 | 4x 1080p @ 30 | 9x 720p @ 30 (H.264/H.265) Encoder
4K @ 60 | 2x 4K @ 30 | 8x 1080p @ 30 | 18x 720p @ 30| (H.264/H.265) Decoder
Kamera1x MIPI CSI-2 DPHY lanes
BağlantıGigabit Ethernet, M.2 Key E
EkranHDMI 2.0 and eDP 1.4
USB4x USB 3.0, USB 2.0 Micro-B
DiğerGPIO, I2C, I2S, SPI, UART
Boyutlar100 mm x 80 mm x 29 mm

Kit İçeriği

  • NVIDIA® Jetson™ Nano Modül ve Taşıyıcı Kart
  • Hızlı Başlangıç ve Destek Kılavuzu

Hemen Satın Al

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

%d