Skip to main content

Jetson AGX Xavier Modülü Satışa Çıktı – Otonom Makineler İçin Büyük Bir Atılım

Jetson AGX Xavier modülü artık global olarak distribütörlerden temin edilebilir halde, Jetson TX2 ve TX1 ürün ailesine katılıyor.

Geliştiriciler, dünyanın en zorlu görevlerini çözecek ve imalat, lojistik, perakende, tarım, akıllı şehirler, sağlık hizmetleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli endüstrileri dönüştürecek otonom makineler üretmek için Jetson AGX Xavier’i kullanabilir.

NVIDIA Jetson AGX Xavier modülü, küçük bir 100x87mm form faktöründe 32 TOPS’ye kadar yüksek hesaplama ve 750 Gbps yüksek hızlı I/O sunar. Bu, geliştiricilere 20 kattan daha fazla performans ve NVIDIA Jetson TX2’nin 10 katı kadar enerji verimliliğini sağlar.

Bu gelişmiş sistem-modülü, NVIDIA Xavier SoC tarafından desteklenmektedir ve özellikle otonom makineler için tasarlanmıştır. Ayrıca, pazara daha fazla hız sağlamak için entegre bellek, depolama, güç yönetimi ve yenilikçi termal tasarım ile birlikte gelir.

Ayrıca JetPack ve DeepStream yazılım geliştirme kitleri ile geliştirilen uygulamaları da desteklemektedir. JetPack, bir kart destek paketi (BSP), bir Ubuntu Linux OS, NVIDIA CUDA, cuDNN ve derin öğrenme, bilgisayar görüşü, GPU hesaplama, multimedya işleme ve çok daha fazlası için TensorRT yazılım kütüphaneleri içerir.

DeepStream, IoT’ye ve akıllı şehir uygulamalarına YZ’yi aktararak, akış analizi yapmaya olanak tanır. Geliştiriciler, araçlar, yayalar ve bisikletçiler gibi ilgi çekici nesneleri tespit etmek ve tanımlamak için çoklu kamera ve çoklu sensör uygulamaları oluşturabilirler.

Yapılan Son Testler

İlk kıyaslama sonuçları, JetPack 4.1.1 Geliştirici Önizleme yazılımını kullanarak ResNet-18 FCN, ResNet-50, VGG19, GoogleNet ve AlexNet gibi ağlarda Jetson AGX Xavier için derin bir öğrenme çıkarım performansı ve enerji verimliliği sunmaktadır.

NVIDIA, Jetson AGX Xavier için ek özellikler ve optimizasyonlar içeren yazılım güncellemelerini yayınladığı için performans ve güç özellikleri zamanla artmaya devam edecektir.

Çıkarım performans sonuçlarının daha ayrıntılı bir analizi burada bulunabilir.

Tek Modül, Sınırsız Olanak

Jetson AGX Xavier, robotik ve kenar aygıtlarına daha önce görülmemiş düzeyde hesaplama olanağı sunar. Boyut, ağırlık ve güç için optimize edilmiş gömülü bir platformdan sunucu sınıfı performansı alın.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz:

NVIDIA® Jetson™ AGX Xavier Module

Kaynak: Nvidia Developer News Center

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

%d